Kiket érhet el az Erdély FM-el?

Az Erdély FM Marosvásárhelyen és környékén, illetve Maroshévizen sugárzó, műsorpolitikája és középtávú céljai szerint regionális erdélyi rádióhálózat, produkciós iroda és internetes tartalomszolgáltató.
Ami az Erdély FM-et minden romániai magyar rádiótól megkülönbözteti, az Erdély FM közönsége. Célcsoportunk az aktív, magyar lakosság 18-60-as rétege. Érdeklődő, támpontokat kereső, információkat igénylő, nyitott, kíváncsi, nagy mobilitású. Egészséges, konstruktív, problematizáló nemzeti felelősségérzettel rendelkezik. Urbánus vagy urbánusodó közegben, urbánus igényei, szokásai vannak. Kritikus. Önbizalommal gondol önmagára, és vannak optimista pillanatai. Tud különbséget tenni az igényes és improvizált között. Önértékelésében fontos, hogy különbséget tud tenni. Többet, jobbat szeretne. Sejti, ezért tennie is kell valamit, nem okvetlenül tudja mit, nem okvetlenül tudja, hogyan kezdje, de modelleket keres. Csillapíthatatlan az információ szükséglete.
Marketing szempontból hallgatóink a romániai magyar felső-középosztály: tudatos fogyasztók, akiket nem lehet megszólítani banális hirdetésekkel, viszont keresetük és az új termékek és szolgáltatásuk iránti igényük átlag feletti. Ezért az Erdély FM nyitott mindenféle innovatív, nem konvencionális reklákommunikációs igény kreatív kielégítésére. E mellett természetesen lehetőség van a klasszikus hirdetési megoldásokra is.

Hirdetési formák az Erdély FM-en

RADIOSPOTOK REKLÁMBLOKKOKBAN

Spotok bejátszása
A klasszikus, 30 másodperces spotok a legelterjedtebb rádiós hirdetési forma. Elsősorban termékek és szolgáltatások, és nagyon praktikusan akciók hirdetésére alkalmas. Brandingre, márkaépítésre kevésbé. A hirdető igénye szerint lehetőség van arra, hogy spotja rotációsan, illetve kiemelten első vagy utolsó reklámblokk pozícióba kerüljön. A kampányok ára a spotok hosszától, a bejátszás idejétől és kampány nagyságrendjétől függ. Egy spot elkészítése megközelítőleg 1 hét, de sürgősségi gyártást is vállalunk, amely 24 órán belül elkészül. Ez a gyártás ára +50%. Részletekért és ingyenes rádiós marketing tanácsokért jelentkezzen az oldal alján megadott elérhetőségeken. Díjszabásaink a következők:

Szolgáltatás ár
30” spot egyszeri bejátszása 14 eur
Spotok elkészítése a megrendelő ötlete szerint 60 eur
Spotok elkészítése, koncepcióval és kidolgozással 80 eur

MŰSOR SZPONZORIZÁCIÓ

A műsorszponzoráció kitűnő eszköz arra, hogy fogyasztói körre jól fókuszolt hirdetési információkat juttasson célba. Nem a hagyományos reklámblokkban jelenik meg a hirdető, hanem műsoróránként 3-szor hangzik el a szponzor neve, szlogenje és üzenete. Fontos kiemelni, hogy a nagyobb hatás érdekében a szponzorüzenetek speciális szponzorklippekben történnek, nem műsorvezetői felolvasás formájában. A műsorszponzorizáció erősíti a fogyasztói kötődést, és ezáltal növeli márkanevei értékét. Nem csak műsorokban, hanem rovatok mellett (időjárásjelentés, programajánló, marketing iskola, stb.) is közzé teheti szponzorüzenetét.

Szolgáltatás ár
Műsorsponzorizáció (1 óra, 3 szponzorüzenet) 60 eur
Rovatszponzorizáció (1 szponzorüzenet) 8-20 eur (rovattól függően)

REKLÁMJÁTÉK

A reklámjáték szervezése olyan marketing technika, ami feladatot ad a fogyasztóknak, így hozza közelebb őket a termékekhez, szolgáltatásokhoz. A játék előtt és után elhangzik a díjfelajánló neve és egysoros reklámüzenete, a rádióhallgatók pedig SMS-ben vagy az Erdély FM messenger csatornáján válaszolnak a kérdésekre. Azt tapasztaltuk, hogy hallgatóink szívesebben vesznek részt az olyan játékokban, amelyek némi tudást, kreativitást igényelnek, mint az olyan típusú játékokban, hogy “milyen színű a sárgadinnye?”. Számunkra a reklámjáték egy időben hirdetés és rádiós tartalom, ezért arra törekszünk, hogy ne pusztán a díjvadászok számára tegyük érdekessé.
A hirdető által biztosított díj értéke legkevesebb 50 RON. A szolgáltatáscsomag legkevesebb 10 alkalomra (2 hétre) rendelhető meg.

A hirdető által biztosított díj értéke legkevesebb 50 RON. A szolgáltatáscsomag legkevesebb 10 alkalomra (2 hétre) rendelhető meg.
szolgáltatás ár
 reklámjáték (1 játéklevezetés)  7 eur

Produkciós szolgáltatások az Erdély FM stúdióiban

Az Erdély FM stúdiói az ország legjobban felszerelt stúdiói közé tartoznak. Hangmérnökeink és sound designereink pedig szakmájuknak elkötelezett profik. Önnek lehetősége van arra, hogy stúdiófelvételeit, utómunkálatait vagy audió klippeit az Erdély FM-nél, az Erdély FM szakembeinek segítségével, magas szakmai színvonalon készítse el.

Szolgáltatás ár
Stúdióhasználat (1 óra) 8 eur
Reklám vagy más audiospotok készítése (ötletkidolgozás, felvétel, effektelés, optimizálás) 95 eur

 

Az oldalon található árak nem tartalmazzák az áfát.

Kontakt információk

Antal Noémi irodavezető, marketing – antal.noémi[kukac]erdelyfm.ro
Telefon/Fax: 0265-266347