Az Erdély FM Marosvásárhelyen és környékén (97,1 FM) és Csíkszeredában (88,1 FM), illetve az interneten keresztül bárhonnan hallgatható rádió. Zenében és tematikában az aktív és nyitott, fiatal és fiatalos magyar lakossághoz szólunk itt, Erdélyben és a világ bármely pontján. Azokhoz az emberekhez szól elsősorban, akik érdeklődnek az új dolgok iránt, információra szomjaznak, igényes és tudatos médiafogyasztók. Az Erdély FM nyitott mindenféle innovatív, nem konvencionális reklákommunikációs igény kreatív kielégítésére. Emellett természetesen lehetőség van a klasszikus hirdetési megoldásokra is.

Szpotok bejátszása
A klasszikus, 30 másodperces szpot a legelterjedtebb rádiós hirdetési forma. A hirdető igénye szerint lehetőség van arra, hogy szpotja rotációsan, illetve kiemelten első vagy utolsó reklámblokk pozícióba kerüljön. A kampányok ára a szpotok hosszától, a bejátszás idejétől és kampány nagyságrendjétől függ. Egy szpot elkészítése megközelítőleg 1 hét, de sürgősségi gyártást is vállalunk, amely 24 órán belül elkészül. Részletekért bátran jelentkezzen az oldal alján megadott elérhetőségeken.

A műsorszponzoráció kitűnő eszköz arra, hogy fogyasztói körre jól fókuszált hirdetési információkat juttasson célba. Nem a hagyományos reklámblokkban jelenik meg a hirdető, hanem a műsorban többször hangzik el a szponzor neve, szlogenje és üzenete. Nem csak műsorokban, hanem tematikus rovatokban is közzé teheti szponzorüzenetét. Ezek lehetnek a műsorfolyamban már meglévők is, vagy a megrendelővel együtt létrehozhatunk közösen új rovatot is.

A reklámjáték szervezése olyan marketing technika, ami feladatot ad a fogyasztóknak, így hozza közelebb őket a termékekhez, szolgáltatásokhoz. A játék előtt és után elhangzik a díjfelajánló neve és egysoros reklámüzenete, a rádióhallgatók pedig SMS-ben vagy az Erdély FM messenger csatornáján válaszolnak a kérdésekre. Esetenként betelefonálós játékra is van lehetőség.  Számunkra a reklámjáték egy időben hirdetés és rádiós tartalom, ezért arra törekszünk, hogy ezt kreatívan, ötletesen és minőségi formában oldjuk meg.
A hirdető által biztosított díj értéke legkevesebb 50 RON. A szolgáltatáscsomag legkevesebb 10 alkalomra (2 hétre) rendelhető meg.

Az Erdély FM stúdiójában lehetőség van arra, hogy stúdiófelvételeit, utómunkálatait vagy audió klippjeit magas szakmai színvonalon készítse el hangmérnök segítségével. Stúdióhasználati szándékát kérjük bátran jelezze az oldal alján megadott elérhetőségeken.

További információkért keressen minket az oldal alján megadott elérhetőségeken, árajánlatért írjon nekünk az erdelyfm@erdelyfm.ro címre.