Az októbertől működő corbiialbi.ro honlapot a Fehér Holló Médiaklubba tömörült magyar újságírók szerkesztik, ugyanakkor román szakmabeliek is csatlakoztak a projekthez. Az internetes oldal elsődleges célja, hogy eloszlassa a magyarsággal kapcsolatos negatív sztereotípiákat, melyek több évtizede mélyen beágyazódtak a román köztudatba. Az oldal szerkesztői fontosnak tartják, hogy naponta 1 vagy 2 magyar tematikájú cikk jelenjen meg az internetes felületen.

”Például egy argeşi-i munkatársunknak volt egy levele, amiben arra mutatott rá, hogy a székelyek Stefan cel Mare-t, és Mihai Viteazult  is segítették a csatában. 80.000 embernek volt ez újdonság, olyan estéink voltak, hogy 7200-an látogatták meg csak azt a cikket. Tehát olyan emberekről írunk románul, akikről csak most tudják meg, hogy ezek valóban magyarok voltak és érdekes módon nem lopták el Erdélyt.”

-mondta Szabó Csaba, a Fehér Holló Médiaklub Egyesület vezetője, aki többek között arra is kitért, hogy nem az az elsődleges cél, hogy olyan közéleti cikkeket tegyenek közzé, amelyekről nap mint nap lehet olvasni, hanem olyat, mely hozzásegít a magyarság megismeréséhez. A corbiialbi.ro weboldalnak Facebook oldala is van, ahol a látogatók hozzászólhatnak a cikkekhez.