Rólunk

2007-ben kezdődött a történet egy produkciós irodával, majd villámgyorsan elindult a rádió on-line 2008-ban, és nemsokára, egy évre rá leszálltunk a földre, így jelenleg Csíkszeredában a 88,1-es, Marosvásárhelyen a 97,1-es frekvencián fogható a rádió.

Kik?

Többen vagyunk, mint a gonoszok a mesében, de kevesebben, mint a focisták egy csapatban. Mint egy kimondhatatlan nevű, stílusába bonyolódó alternatív zenei formációban, mi is különböző színekkel érkeztünk, majd mindenki beszállt a szivárványba és így próbálunk színt hozni a mindennapokba, szünetet a hétköznapokba, és hozzáadni a szükséges fölösleget az átlaghoz.

Kiknek?

Annyiféleképpen próbáltunk megfogalmazni  a célközönségünket az évek során , hogy úgy döntöttünk, hogy végre merünk hozzátok, a napotokhoz, az egyszerű és bonyodalmas gondolataitokhoz szólni. Azokhoz szólunk, akik mernek a hétköznapokban nagyot gondolni és a nagy gondolkodók között hétköznapiak lenni, akik este mesét olvasnak a gyereküknek, és akiknek olvastak mesét, míg gyerekek voltak. Azokhoz szólunk, akik bíznak egy nem mindennapi rádióban a mindennapokban.

 

Az Erdély FM működtetője a Janovics Jenő Alapítvány. Kiemelt támogatója a Communitas Alapítvány.

Szerkesztőség

Gáll Orsika

műsorvezető, szerkesztő

(Naplopó)

Merényi Eszter

műsorvezető, szerkesztő

(Naplopó)

Németh Előd

műsorvezető, szerkesztő

(Naplopó, Álombrigád)

Bródy

zenei szerkesztő

(Szcéna)

Bereczky Botond

hangtechnikus, műsorvezető

(Jazzmenet)

Antal Noémi

irodavezető, marketing – antal.noémi[kukac]erdelyfm.ro

 

 

 

 

Brassai Eszter

hírszerkesztő, hírbemondó

 

 

 

Patkó Katalin

főszerkesztő