Keresés:

Reklám

Reklám

Biography

Kiket érhet el az Erdély FM-el?

Az Erdély FM Marosvásárhelyen és környékén, illetve Maroshévizen sugárzó, műsorpolitikája és középtávú céljai szerint regionális erdélyi rádióhálózat, produkciós iroda és internetes tartalomszolgáltató.
Ami az Erdély FM-et minden romániai magyar rádiótól megkülönbözteti, az Erdély FM közönsége. Célcsoportunk az aktív, magyar lakosság 18-60-as rétege. Érdeklődő, támpontokat kereső, információkat igénylő, nyitott, kíváncsi, nagy mobilitású. Egészséges, konstruktív, problematizáló nemzeti felelősségérzettel rendelkezik. Urbánus vagy urbánusodó közegben, urbánus igényei, szokásai vannak. Kritikus. Önbizalommal gondol önmagára, és vannak optimista pillanatai. Tud különbséget tenni az igényes és improvizált között. Önértékelésében fontos, hogy különbséget tud tenni. Többet, jobbat szeretne. Sejti, ezért tennie is kell valamit, nem okvetlenül tudja mit, nem okvetlenül tudja, hogyan kezdje, de modelleket keres. Csillapíthatatlan az információ szükséglete.
Marketing szempontból hallgatóink a romániai magyar felső-középosztály: tudatos fogyasztók, akiket nem lehet megszólítani banális hirdetésekkel, viszont keresetük és az új termékek és szolgáltatásuk iránti igényük átlag feletti. Ezért az Erdély FM nyitott mindenféle innovatív, nem konvencionális reklákommunikációs igény kreatív kielégítésére. E mellett természetesen lehetőség van a klasszikus hirdetési megoldásokra is.